irrigation problem

This forum is for newcomers to the Forums to find out more about using the Garden Express Forums. It contains some general guidelines and hints on making the most of the Forums. It SHOULD NOT be used for posting queries or general chat.

Moderators: Forum_mod, Pam, abwal

irrigation problem

Postby shane78 » Wed Jan 22, 2014 10:26 am

Hi guys new here and hoping to find some answers desperately, ok so a while ago I cut the wires from my
control box digging a footing, to cut a long story short I have fixed those wires and various piping
only to find my sprinklers still dont work, on every station i am getting a short burst of
power to solenoids (which i have checked and are all working) then nothing, could I have
a wire problem or is my control box stuffed which is a pope digimax 8 station.
shane78
Apprentice
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 20, 2014 11:49 am
Location: perth

Re: irrigation problem

Postby ColinM » Tue Feb 04, 2014 1:07 pm

Hi Shane - and welcome to Garden Express (Y)

I'm far from a retic expert and don't know the controller.

I'll ask the obvious question, where the stations / programs all working before you cut the wires from your control box (I assume you are using a multicore from your control box with a common earth?) ?

Have you tried approaching Pope also?
Dig It!

ColinM

For a man, the definition of HELL is singularly having to refit a king sized button-up doona cover that has been washed inside out!
User avatar
ColinM
Senior Curator
 
Posts: 620
Joined: Wed Nov 03, 2010 10:36 am
Location: Mount Barker, WA


Return to Garden Express Newcomers Guide

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests